WILDSTAR TREFFEN SEELAND 2019

WILDSTAR TREFFEN SEELAND 2019 Was een gezellige en ontspannen avond, waarbij de verhalen van het treffen en de heen en terugreis nog eens doorgenomen werden.

STELVIO PAS

De Passo dello Stelvio (Duits: Stilfserjoch) is een bergpas in de Italiaanse Alpen. De bergpas is vooral bekend vanwege wieleretappes in de Ronde van Italië. De Stelvio is een van de hoogste verharde bergpassen in de Alpen. De Stelviopas ligt op de grens van de Italiaanstalige provincie Sondrio en het Duitstalige Zuid-Tirol. Ten oosten van…

1e Meet & Greet Wijk bij Duurstede

 28 juni De eerste Meet & Greet in Wijk bij Duurstede.Vandaag de laatste dag van onze vakantie leuk benut. Als eerste de motoren gestart om naar een Meet & Greet te gaan in Wijk bij Duurstede van de club Star-Riders Holland. Daar een hoop toffe gasten gesproken en was erg gezellig . (TON B)

Nieuwjaars etentje

11-1-2020 Gezellig nieuwjaars etentje met vrienden . was weer een hele gezellige lange avond.

Support shop

Support shop van StarRidersHolland. Dit is een webwinkel van S-pread-shirt. onder de knop “personaliseren” is het mogelijk om het logo eventueel te vergroten, verkleinen, verschuiven. Ook kan je zelf teksten toevoegen op de voor, achter en mouwen van je gekozen shirt. Kijk in de shop: https://shop.spreadshirt.nl/StarRidersHolland/

Dennis aka Dutch

Hoi SRH-ers ik ben Dennis aka Dutch Ik vertel jullie in onderstaand stuk over mijn rideout naar Duitsland en treffen in Italië met de 3 gemotoriseerde geweldige mafkezen maar vooral hechte vrienden die deze club hebben opgericht. Ik heb sinds 1 jaar mijn rijbewijs en ben via Bikkel (Martin) maf geworden deze soort motoren en…

Badge op leren-vest

Daar gaat hij dan….De eerste badge op een leren-vest . Deze “China Leather Shoe Patcher” (ja zo heet hij) is een “hand naaimachine” en die kan wel door 8mm leer, een beest van een machine.

Badge BULK binnen

Vandaag de postbode aan de deur, met een grote doos . Binnen een week na de bestelling hebben wij de badges binnen gekregen, lekker snel.!!.

Badge van Star Riders Holland

Na enkelen weken is de eerste sample van de BADGE is binnen gekomen. Wij zijn er tevreden dus gaan wij de bestelling de deur uit doen.