Bianca

Mijn eerste motortreffen: 😎

Donderdag met een aantal van de Star-Riders Holland naar Laakdal (Belgie) gereden 😎 i.v.m 10 jarig bestaan Starriders Strength in Unity.
Waren al meerdere motorrijders aanwezig vanuit België en Duitsland. Onze tent opgezet en gezellige middag/avond gehad. Mooie pul gekregen 🤩 Word vast mijn nieuwe wijnglas 😉

Heerlijk diner stond daarna voor ons klaar. Ook nog even om het kasteel gelopen en bleek er een springkussen te staan 🤪🤪Even samen gesprongen met Robin, vreselijk gelachen. Hans had een koffer, het leek wel een bodemloze put 🤣 Wijn,kaas,worst,nootjes,mes,vorkjes,sardientjes in blik, plank en 3 dipsauzen, elke keer als de koffer open ging stonden we weer verbaasd wat er uitkwam 🤪😋🥂

Vrijdagochtend na een goed ontbijt, een ride-out gehad met bijna de hele groep die aanwezig was. Onderweg kon er een lunch genuttigd worden op een terras. Heb zelf tijdens deze rit ook een paar keer het verkeer gestopt/geblokt, zodat de groep veilig en gezamenlijk door kon rijden 💪 er kwam nog iemand van SRH bij.
Erg leuk en gezellig 😁 s’ Avonds weer volop gezelligheid bij de grote tent op locatie, opnieuw goed diner erbij 😋
Zaterdag goed ontbeten en er kwam nog iemand van SRH aanrijden, die is meegereden met de ride-out. Zelf hebben we gekozen om een korte rit te maken in de omgeving en kwamen in plaatsje Mol en hebben daar een koffie en lunch genuttigd.
En ook deze avond weer gezelligheid in de grote tent, met wederom een goed diner 😋 Hebben leuke star-riders van andere landen leren kennen, vele verhalen gehoord over treffen van afgelopen jaren.

Nogmaals het genot van een hapje en drankje👍wel een bui regen gehad, maar dat maakte voor de gezelligheid niet uit. Zondag lekker ontbeten, tenten afgebroken en alles weer op de motor gebonden. Gedag gezegd, nog even een lunch bij de burger king en toen naar huis gereden 😊 Heerlijke dagen gehad, dank aan alle die dit mogelijk hebben gemaakt 🤗😘

Bianca


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s